Personvern og informasjonskapsler

Ulla-Førrefondet Rogaland skal behandle personvernopplysningene dine på en lovlig og sikker måte.  Her kan du lese om hvordan vi behandler dine personopplysninger, informasjonskapsler og hvilke rettigheter du har som registrert i våre systemer.

Vi behandler personopplysninger i forbindelse med søknader til, og tildelinger fra Ulla-Førrefondet Rogaland.

Personopplysninger behandles i samsvar med nasjonale regler og EUs personvernforordning (GDPR - General Data Protection Regulation). 

Alle søknader som sendes inn til Ulla-Førrefondet Rogaland slettes fra Prokom/Kommune 24-7 sine servere etter tre måneder.

Kontaktinformasjon til søkere lagres på ubestemt tid for å enklere dele informasjon om Ulla-Førrefondet Rogaland. Denne kontaktinformasjonen skal ikke deles med tredje part.

Du kan når som helst be om å se opplysningene vi har registrert om deg. Hvis du oppdager at Ulla-Førrefondet har registrert uriktige, utdaterte eller ufullstendige opplysninger om deg, har du rett til å få disse rettet eller oppdatert. Vi ber deg om å ta kontakt med oss, slik at vi kan rette opp feilen så raskt som mulig.  

Informasjonskapsler

Ulla-Førrefondet Rogaland bruker informasjonskapsler på sin nettside. Når du besøker vår nettside samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i nettleseren din. 

Informasjonskapsler, ofte kalt cookies, er små tekstfiler som lagres på nettleseren din når du besøker en nettside.  Vi bruker informasjonskapsler for å samle statistikk om brukermønsteret til de som besøker nettsiden vår. Dette gjør vi for å kunne forbedre din brukeropplevelse.

Du bestemmer selv om du ønsker å godta eller avslå vår bruk av informasjonskapsler. De fleste nettlesere (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari o.l.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk.

På nettvett.no finner du veiledning om hvordan du kan deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din. Merk at dette kan føre til at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt.

Kontaktinformasjon

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler om deg er Ulla-Førrefondets sekretæriat ved Rogaland fylkeskommune. Det betyr at fylkeskommunen er ansvarlig for hvordan personopplysninger bli brukt, og at bruken er i samsvar med personvernreglene.

Du kan kontakte fylkeskommunen via: 

  • E-post: firmapost@rogfk.no
  • Telefon: 51 51 66 00 
  • Postadresse: Postboks 130, 4001 Stavanger
  • Besøksadresse: Arkitekt Eckhoffs gate 1, 4010 Stavanger  

Les mer om personvern på nettsiden til Rogaland fylkeskommune

Fylkeskommunen oppfordrer til å ikke sende sensitive opplysninger på e-post. Skal du sende slike opplysninger til oss kan du bruke e-Dialog eller sende brev.